URBAN

A NUUK URBAN az egyik legsportosabb motorkerékpár, nem csak városi használatra tervezve. A városban viszont kiválóan használható a meggyőző gyorsulásának, rendkívüli fordulékonyságának, alacsony súlypontjának köszönhető könnyű kezelhetőségének köszönhetően. Kevesen lehetnek fürgébbek Nálad!

Az összes NUUK BOSCH hajtásrendszerrel készül, ami egyedi a kategóriájában. A segédmotor verzió 4kW-os, míg a nagymotor igen meggyőző 10,5kW-os teljesítménnyel bír. A NUUK-ot azonban nem csak a kiemelkedő teljesítmény jellemzi, hanem a kiemelkedő stabilitás, biztonság és hatótáv.

A stabilitást a tökéletes súlyelosztás és kiegyensúlyozottság adja a középre szerelt (kategóriájában legkülönlegesebb) motornak köszönhetően. Szintén nagyon sokat segítenek ebben a rendkívül masszív, fejreállított villa és a 17 collos kerekek. A vezető gyártóktól származó komoly fékrendszer és a kerekek kiváló tapadása tökéletes kontrollt bizosít a motoron bármilyen sebességnél, bármilyen útviszonyok között.
A motorkerékpárok tömege 115-130kg. 1-4db 50Ah-s akkumulátorral rendelhetők a különböző változatok, így kiemelkedő, akár 300km-es hatótáv is elérhető. Így a RIEJU NUUK-kal távolabb jutsz egy töltéssel, ami pedig történhet normál, vagy gyors módban, a beépített töltővel, amihez csak egy konnektorra van szükséged.

MI TÖRŐDÜNK A RÉSZLETEKKEL

RÓLUNK:

URBAN

TRACKER

CARGO

KAPCSOLAT:

ELEKTRO BIKER a Tiszta Energiák Kft. e-mobility üzletága

1037 Budapest, Kunigunda útja 60/C

info@elektrobiker.hu